برچسب ها

موضوع ها

اطلاعات بیشتر
پریانا تبلیغات در عصرونه

فضای جیمیل از دیروز تا امروز

چند روز پیش مایکروسافت فضای ایمیل خودش رو از به ۵ گیگابایت رسوند . به همین مناسبت قصد داریم نگاهی داشته باشیم به ۴ تا از پرطرفدارترین سرویس های ایمیل یعنی یاهو ، جیمیل ، لایو هات میل و AOL .

در تصویر زیر شما میزان حجمی که این ۴ سرویس ارائه می دهند و همچنین محدودیت حجمی رو برای پیوست کردن را مشاهده می کنید .
× رنگ سبز رنگ نشان دهنده سرویس غیررایگان هست که حدودا قیمت آنها ۲۰ دلار در سال است .

mailservice.PNG

همونطور که مشاهده می کنید نزدیک ترین رقیب به جیمیل بیش از ۲ گیگابایت فضای بیشتر ارائه می دهد و این در حالی هست که حدود ۳ سال پیش که سرویس جیمیل راه اندازی شد فضای آن ۲۵۰ برابر بیش از یاهو و ۵۰۰ برابر بیش از هات میل بود .

البته این مزیت در قسمت پیوست برای ایمیل به نفع جیمیل با ۲۰ مگابایت تغییر می کنه .
اما شاید مبحثی که اینجا مهم باشد این باشه که واقعا چقدر این فضا مهم هست .
بیشتر کاربران فضایی که مصرف می کنند زیر ۵۰۰ مگابایت هست و خیلی ها عنوان می کنند این مقدار فضا ها بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند تا کاربری بودن آنها .

عده ای هم امکانات رو ترجیح می دهند ، بطور مثال می شه گفت تمام امکاناتی که در ازای گرفتن پول توسط دیگر سرویس ها ارائه می شه در جیمیل بطور رایگان در دسترس هست .
اما سوال ما از شما :
معیار شما برای انتخاب یک سرویس ایمیل چیه ؟! امکانات ، محیط کاربری ، فضا و …
راستی شما چقدر از فضای میلتون پر شده ؟

منبع : Google Operating System

برچسب ها: ، ، ، ،

۱۵ نظر برای ”فضای جیمیل از دیروز تا امروز“

  1. حامد می‌گه:

    امکانات + امنیت و راحتی کار همه در اینکه من جیمیل رو به عنوان ایمیل اصلی خودم انتخاب کردم نقش داشته .
    ۷۷ مگابایت از فضای ایمیل من پر شده چون من ایمیل هایی رو که دیگه نیازی بهشون ندارم پاکشون می کنم. اغلب ایمیل ها تاریخ مصرف دارند.

  2. bikhoda می‌گه:

    معیار من محبوب تر بودن سرویس ایمیل نزد دیگرانه.

  3. آرش می‌گه:

    کاربر های قدیمی یادشون می آد
    یک زمانی این یاهو و msn چه قدر سر این فضا, ما رو اذیت می کردن
    گوگل اومد ما رو از شر این دوتا راحت کرد
    حالا همین دوتا تبلیغ حجم بالا می کنند !!
    فقط gmail
    pop3 , automatic forward , labels , online chat , ….
    + بقیه ی سرویس های گوگل که با gmail هماهنگی کامل دارد
    مثل Groups , google reader , Calendar , Documents , Photos و ……
    آدم باید خیلی بی انصاف باشه که با این همه خدمات باز هم بره به اونها بچسبه

  4. sُSaleh می‌گه:

    من قبل از جی میل با هات میل کار می کردم، چیزی که من رو اول جذب جیمیل کرد یوز فرندلی تر بودن محیتش بود و راحتی سرچ توش، و البته لیبل زدن که از فولدر بندی هات میل خیلی سر راست تر بود بعدا پاپ ۳ هم خیلی کمکم کرد الان دیگه فکر کنم خیلی کار سختی باشه برام سویچ کردن به یک سرویس دیگه
    You are currently using 1552 MB (54%) of your 2890 MB

  5. محسن می‌گه:

    برای من محیط کاربری و امکانات مهمه . جی‌میل ِ من ۱۱ درصد فضاش پُر شده

  6. MicroDump می‌گه:

    سرعت، تبلیغ کمتر، راحتی بیشتر، مناسب بودن برای اینترنت زغالی
    به نظر من یاهو بتا اصلاً برای اینترنت ما مناسب نیست. MSN و AOL رو هم که امتحان نکردم

  7. مهیار می‌گه:

    جالبه که جی میل من ۵ درصدش پرشده با این که ۲ ساله جی میل دارم و تقریبا روزی ۱۰ تا ۱۵ ایمیل دریافت می‌کنم.

  8. حسین می‌گه:

    من تا حالا ۴۱۷ مگابایت از جیمیل ام پر شده . علت اصلی استفاده از جیمیل ، سرعت ، تگ گذاری و سرچ قوی اون روی ایمیل های قبلیه .
    و اون چیزی که باعث میشه یاهو از امتیازش کم بشه ، مشکل امنیتی یاهو است که ۳ ماه پیش ایجاد شده و متاسفانه هنوز ادامه دارد. جیمیل یکبار یک مشکل امنیتی براش پیش اومد که ۳ هفته ای حل کردش. اما مال یاهو ۳ ماهه که هنوز بازه . با این باگ امنیتی یاهو ، session فرد قربانی به دست هکر می افته و میتونه وارد ایمیل اون بشه . ….
    اما اینکه چرا مایکروسافت استفاده نمی کنیم اینه که بین گوگل و مایکروسافت ، چون بیشتر از امکانات ریدر و تقویم و اینجور چیزای گوگل استفاده میکنیم ، در نتیجه امتیاز بیشتری به ایمیل گوگل میدیم .
    در ضمن pop3 جیمیل هم خیلی مهمه

  9. بهرنگ می‌گه:

    مهم‌ترین مزیت جی‌میل، شعار معروف گوگله: «Don’t Be Evil»
    سرعت جی‌میل به خاطر استفاده از تبلیغات متنی، فوق‌العاده بالاتره. طراحی‌اش هم یک سر و گردن کارآتر از یاهو هست (من هنوز نتونسته‌ام با این سیستم جدید یاهو، ارتباط برقرار کنم. بس که مزخرفه)
    علاوه بر این‌ها همون ترکیبش با بقیه سرویس‌های گوگل (اورکات، گوگل‌تاک، داکز اند اسپرید شیتز، کلندر و …) واقعاً چند سر و گردن جی‌میل رو کارآتر از باقی سرویس‌دهنده‌ها نگه می‌داره. من مطمئنم به زودی با پیکاسا و گوگل‌مپز و چیزهایی مثل این هم ترکیب می‌شه و این فوق‌العاده‌اش می‌کنه
    تازه، همه این‌ها به کنار، یک بار، یک فیلتر (این اون ساماندهی نیست ها!) درست کن و مثلاً بذار که برچسب بزنه به بعضی از نامه‌ها یا آرشیوشون کنه. بعد برو بگرد دنبال این امکان تو بقیه سرویس‌ها و ببین چقدر سخت و احمقانه است.
    حرفه‌ای‌ها طرفدار جی‌میل هستن. من هم هیچ وقت فراموش نمی‌کنم که یاهو و هات‌میل برای اون سرویس‌های مسخره چهار و دو مگابایتی‌شون، چه منتی سر ما می‌گذاشتن و چقدر تبلیغات به خوردمون می‌دادن

  10. بهرنگ می‌گه:

    راستی، چند تا مورد دیگه هم یادم اومد
    یکی این نمایش یک نامه و جواب‌هاش به صورت گفتگو (conversation). من قبل از این، اصلاً نمی‌دونستم اون دکمه Reply به چه دردی می‌خوره. اما الان گفتگویی دارم با ۲۷ نامه! فکرش رو بکن. اگه می‌خواست ۱۵ تاش بره توی inbox و ۱۲ تاش بره توی outbox، چه شکلی می‌شد فهمید که داستان و حرف سر چی بوده
    دومی‌اش این دکمه خارق‌العاده archive هست. نه می‌خوام پاکش کنم. نه می‌خوام بفرستمش تو فولدر خاصی. فقط می‌خوام آرشیوش کنم. اصلاً بقیه سرویس‌دهنده‌ها می‌تونن برن بمیرن!
    سومی این پیشنهاددهنده هوشمند برای گیرنده نامه است. می‌ری تو قسمت To و می‌نویسی Na، خودش پیشنهاد می‌کنه asroone@gmail.com. البته بهتر بود به جای هوشمند می‌گفتم باشعور!
    امکان آرشیو شدن چت‌ها هم که فوق‌العاده است. من چند ساله که خودم رو از شر یاهو مسنجر خلاص کرده‌ام!
    سیستم پیوست کردن فایل (attachment) هم واقعاً عالیه. همین طور Save شدن نامه وسط نوشتن به صورت Draft

    ببین این‌ها فقط اون دسته امکاناتی هستن که تا حالا به کار من اومدن. من الان خیلی از فایل‌های Word و Excel رو با استفاده از Docs & SpreadSheets می‌سازم و می‌فرستم و منتظرم که امکان ارائه آنلاین رو هم ایجاد کنه که بنشینم تهران، از پروژه‌ام تو مشهد دفاع کنم!

    ببین. اصلاً اگه بخوام از مزایای جی‌میل بگم، باید تا فردا صبح تایپ کنم. به نظرم هر کسی که تو این دوره و زمونه، می‌ره سراغ بقیه سرویس‌ها، خیلی چیزها رو از دست می‌ده. حالا به فرض هم که چند گیگابایت فضای اضافه گیرش بیاد

  11. مهدی می‌گه:

    بسم الله
    سلام. خود من تقریبا همیشه از جیمیل استفاده می کنم. و به ندرت ایمیل هایم را در یاهو چک می کنم. (سوال: چه طوری میشه یه فیلتر برای همه‌ی ایمیل های رسیده در میل‌باکس یاهو گذاشت که همه رو فوروارد کنه به جیمیل؟)
    و اما معیار من برای انتخاب سرویس ایمیل بیشتر از مقدار فضا، امکانات و خوش دستی محیط کاربری‌ست. چرا که اکانت های جیمیل من هنوز هیچ کدام ده درصدشان هم پر نشده؛ با این که بعضی ایمیل ها را هم پاک نمی کنم.
    یک علت دیگر برای کنار گذاشتن یاهو میل هم تبلیغات تصویری است که بر خلاف تبلیغات متنی گوگل سرعت لود صفحه را کم می کند.
    گوگل ریدر هم چیز باحالیه کلا!
    یا علی

  12. مانی می‌گه:

    راستش تمام محاسنی که در بالا از جی-میل ذکر شد، یک طرف. اینکه شما می تونید اکانت های POP3 دیگه رو چک کرد و حتی از طریق جی-میل با آدرس اونا ای-میل فرستاد، یک طرف!

    زندگی آدم رو واقعا راحت می کنه.

    من از Google Apps هم استفاده می کنم که فوق العادست.

    ضمنا :

    I am currently using 473 MB (16%) of my 2890 MB.

    :)

  13. سیاوش می‌گه:

    You are currently using 1827 MB (63%) of your 2890 MB

    من قدیم ندیمای خیلی دور مثل تمام آدمای دیگه از یاهو استفاده میکردم اون موقع ها ۶ مگ میداد !!!
    توی آلمان که بودم دیدم همه برای چک کردن ایمیل هاشون میرن توی یک سایت به اسم http://www.gmx.de گفتم قضیه چیه , رفتم تو بخش انگلیسیش‌(الان بخش انگلیسیش ریموو شده) و تا ۲ سال از جی ام اکس استفاده میکردم , دلیلمم ساده بود , یاهو پاپ ۳ پولی شده بود, یاهوی من ۶ مگ بود و جی ام اکس ۲۰ مگابایت , تا اینکه ۳ سال پیش با کلی خواهش و تمنا (تقریباً ۱۰ جولای بود) از یکی از بچه ها یه دعوت نامه گرفتم, تقریباً دوستان تمام امکانات خوب گوگل رو نام بردن , ولی داره کم کم ۲.۹ گیگابایت کم میاد برای من , ولی به عقیده من بهترین امکان گوگل که کمتر کسی به اون اشاره کرد , سرچ گوگل در داخل میل باکس هستش که واقعاً قویه و امکان از اون مهمترش اسپم گارد شاهکارشه که اگر در یاهو چنین چیزی بخواهید باید سالی ۴۰ دلار پول بدین , ترکیب فیلتر های ایمیل و فولدر های جیمیل که حرفشو نزن :) .
    یکی از دوستان در باره فیلتر پرسیده بود , اکستنشن Better Gmail رو از وب سایت LifeHacker بگیر واقعاً به درد میخوره;) .
    در ضمن یکی از سرویس هایی که من معتادش شدم و بخاطرش نمیتونم گوگل رو ترک کنم , گوگل براوزر سینک هستش که متأسفانه کمتر کسی تو ایران ازش استفاده میکنه دلیلشم اینه که گوگل ایران رو تحریم کرده, حتماً امتحانش کنید.

  14. پرستو می‌گه:

    lبا سلام .
    من هم خیلی وقته که میخوام جیمیل داشته باشم و مراحلشو هم از یه سایتی گرفتم ولی هنوز نتونستم به سایت http://www.gmail.com
    رم .
    کی میتونه کمکم کنه تا من هم جیمیل داشته باشم.
    با تشکر.

  15. خودم می‌گه:

    سلام
    اگه کاربر جیمیل باشید میدونید که فضای جیمیل روز به روز بیشتر میشه. من حدود ۲ سال هست که ازش استفاده می کنم . الان فضای من ۶ گیگا بایت هست. ۲ گیگا بایت مال شروعه.