نگاهی به قابلیت های میمون شجاع
میمون شجاع ( Gutsy Gibbon ) نام نسخه ۷٫۱۰ لینوکس محبوب من یعنی اوبونتو هست. اگر توی این چند روزه به پایین ستون کناری وبلاگ مراجعه کرده باشید
متوجه اضافه شدن شمارنده تعداد روزهای باقی مانده برای انتشار نسخه ۷٫۱۰ اوبونتو شده اید.
طبق برنامه های از پیش تعیین شده هر ۶ ماه یکبار کاربران باید منتظر نسخه جدیدی از اوبونتو باشند. با توجه به اینکه این ۶ ماه رو به اتمام هست ( هم اکنون ۱۰ روز مونده ) تصمیم گرفتیم در مطلبی نگاهی مختصر داشته باشیم به امکانات جدید این نسخه نسبت به نسخه قبل …
هم اکنون نسخه بتا از این نسخه در دسترس کاربران برای تست و اشکال یابی قرارگرفته که می تونید از این آدرس دانلود و نصب کنید. همچنین کاربران نسخه ۷٫۰۴ اوبونتو نیز می تونند با خوندن این راهنما اوبونتوی خودشون رو به نسخه بتا ارتقا دهند.
بهره گیری از GNOME 2.20 : نسخه جدید گنوم خودش لیستی بسیار بزرگی از قابلیت ها و بهبود ها رو داره. شما می تونید با مراجعه به این صفحه با این قابلیت ها به صورت تصویری آشنا بشید.
شاید مهمترین گزینه اون برای کاربران فارسی زبان بهبود قسمت RTL ها هنگام انتخاب زبان فارسی باشه.
افکت های ۳D : در نسخه قبلی اوبونتو قابلیتی با عنوان Desktop 3D effects اضافه شده بود. این قابلیت افکت های بسیار جالبی رو به منو ها و محیط کاربری می ده. در نسخه جدید این قسمت بهبودهای زیادی پیدا کرده و در این نسخه بطور پیش فرض فعال می شود ( در صورتی که سیستم شما قادر به اجرای این قابلیت باشد- در غیر این صورت فعال نمی شود).
سیستم جستجوی جدید ( Desktop search ): یک جستجوی جدید با قابلیت های جذاب ( که می شه با توسعش به گزینه های بسیار جالبتر هم رسید ) در این نسخه قرار داره. همچنین برای سرعت بیشتر در هنگام جستجو این موتور جستجو اطلاعات را در داخل یک دیتابیس ذخیره می کند. توضیح در مورد این قسمت هیجان انگیز رو به آینده موکول می کنم ( تصویر را ببینید ).
تعویض سریع بین کاربران ( Fast user switching ): این قابلیت برای سیستم هایی با چند کاربر بسیار مفید خواهد بود و شما قادر هستید در کمتر از چند ثانیه از محیط کاربری یک کاربر به محیط کاربری کاربر دیگر منتقل شوید ( تصویر را ببینید ).
هماهنگی بیشتر با فایرفاکس : شما در این نسخه قادر خواهید بود از قابلیت فایرفاکس برای جستجو و نصب پلاگین های مورد نیازش براحتی استفاده کنید ( بطور مثال نصب پلاگین فلش > تصویر را ببینید ).
همچنین شما با کلیک کردن روی عبارت Firefox Addons در قسمت افزونه های این مرورگر وارد سیستم نصب برنامه اوبونتو می شوید که در اون می تونید اکستنشن ها رو هم جستجو و نصب کنید ( تصویر را ببینید ).
× تنظیمات و مدیریت بهتر روی کارت گرافیک و نحوه نمایش ( تصویر را ببینید ).
× شناسایی پرینتر به ساده ترین صورت ممکن بطور کاملا خودکار ( تصویر را ببینید ).
× بهبود شناسایی و نصب درایور های مورد نیاز جهت انواع مودم – ابزار شبکه و … تنها با ۳ کلیک ( تصویر را ببینید ).
نوشتن بر روی درایوهای NTFS : نسخه قبلی اوبونتو بطور خودکار درایو های با فرمت NTFS را شناسایی و به شما نشون می داد. در این نسخه قابلیت ذخیره اطلاعات نیز بصورت خودکار و بدون نیاز به نصب برنامه ای خاص به این نسخه اضافه شده.
فناوری Power consumption : با استفاده از این قابلیت که برای آن دسته از کسانی که نوت بوک دارند بسیار مفید هست اوبونتو می تونه سیستم رو طوری تنظیم کنه که CPU به میزان کمتری استفاده بشه تا مصرف برق آن پایین بیاد که نتیجه آن عمر بیشتر باتری و سیستم و خنک شدن آن هست.
استفاده از AppArmor برای امنیت بیشتر: با استفاده از این ابزار مدیریت و ورود خروج اطلاعات مربوط به برنامه ها در اوبونتو بیشتر از قبل می شود ( اطلاعات بیشتر ).
در بالا شما با مهمترین قابلیت های اضافه شده به نسخه جدید اوبونتو آشنا شدید. جهت کسب اطلاعات بیشتر می تونید به این صفحه مراجعه کنید.
× بی مربوط : راستی به نظر شما به پدر پسر شجاع قبل از به دنیا اومدن پسر شجاع چی می گفتن ؟!
برچسب ها: اوبونتو










سلام نوید
میشه بگی اوبونتو روی چه سیستم هایی نصب میشه ؟
در این صفحه بطور کامل توضیح داده شده :
https://help.ubuntu.com/community/Installation/SystemRequirements
سلام یه لطفی میکنید کلا یه توضیح مفید و مختصر درباره این سیستم عامل بدین من فکر میکردم لینوکس ورژن نداره اما با توجه به این “اوبونتو” یی که شما گفتید میخواستم یه توضیح مختصر بدید درباره لینوکس نسخه ی اوبونتو
http://wiki.ubuntu.ir/GutsyGibbon/Beta
میگفتند پسر پدربزرگ پسر شجاع !!
پسر پدر شجاع بعد از این :-)
سلام نوید
میشه بگی اوبونتو روی چه سیستم هایی نصب میشه ؟
manzoreton khode ubuntu hast ya inke linux?
linux az shire morg ta jone adamizad nasb mishe mesle psp ipod xbox playstation pc (x86 and 64 bit) ppc workstaions and .. and …. and
ama ubuntu dar 2 noskhe asli 32bit va 64 bit arze shode
(dar morede ppc ya hamon mac dagig nemidonam shon man khodam suse estefade mikonam)
movafag bashid
سلام
در مورد اجرای فایلهای ویندوز هم توضیحاتی بدید
ممنون
خیلی دوست دارم باهاش کار کنم اما فکر نکنم بتونم دانلود کنم…
بیرون هم که CD پیدا نیست…
سلام نوید، خوبی؟
به نظر من نصف قدرت اوبونتو از GNOME هست، این سیستم دسکتاپ از نسخه های اولیه اش تا حالا خیلی پیش رفت داشته، به نظر من این ۲٫۲ش که دیگه شاهکاره!
اوبونتو هم به نظر من بزرگترین مشکلش شناسایی سخت افزار هست، اگه تو این نسخه بتونن کاری کنن که همه ی کارت های گرافیک و Printer ها رو بشناسه یه پیش رفت بزرگ به حساب میاد، نه اینکه با فایرفاکس هماهنگ بشه!
راستی تو این نسخه ی جدید نمیشه خود اوبونتو رو پارتیشن با فورمت فایل NTFS نصب کرد؟
ممنون نوید جان مطلب جالبی بود
agha bebkhashid man farsi nemitoonam benivisam
man oomdam Ubuntu 7.04 ro nasb konam avalesh ke goft ‘noapic’ bayad bezani ta bery too ubuntu baad ham ke mire Mouse o Keyboard ro support nemikone!
بهش می گفتند پدر پیپ کشی که بچش شجاع می شه و پیپ نمی کشه.
فقط اوبونتو!!